Contact en afspraken met Psychologiepraktijk Hildebrand

Foto Mirjam

Fotografie: Hans Guldemond

Om een afspraak te plannen of meer informatie op te vragen kunt u een aantal dingen doen. U kunt bellen of e-mailen (zie header bovenin) of onderstaand formulier invullen. Onderstaand formulier komt bij ons binnen als een e-mail en we zullen u dan ook een mail terug sturen en streven er naar dit binnen twee werkdagen te doen. Ook hulpverleners/ leerkrachten  zijn welkom om contact  op te nemen voor doorverwijzingen of andere vragen. LET OP: Formulier tijdelijk buiten gebruik! Mail met ons praktijkadres: praktijkhildebrand@gmail.com

Let op: wij houden ons aan de regels van het RIVM mbt corona. Voor beide partijen geldt dat zij zich afmelden bij milde klachten die zouden kunnen duiden op corona. ook vragen wij u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. 

Wachttijden (update 16-09-2021):

  • Voor onderzoek op verwijzing van de huisarts met een vermoeden van DSM-V stoornis hebben wij een wachttijd van 3 maanden. 
  • Voor zelf gefinancierd of door de school gefinancierd onderzoek hebben wij een wachttijd van 1 maand
  • Momenteel hebben wij geen ruimte voor behandelingen. U kunt daarvoor niet aanmelden totdat wij weer ruimte voelen en dit hier zullen delen.
  • Voor cogmed trainingen hebben wij een wachttijd van ongeveer 3 weken
  • Voor inhoudelijke vragen over Knappe Koppies kunt u contact opnemen met Yvonne Rozemeijer. Het aanmelden hiervoor gaat via de website samenopgroeien.nu 

LET OP: Formulier tijdelijk buiten gebruik! Mail met ons praktijkadres: praktijkhildebrand@gmail.com

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag of verzoek voor het maken van een afspraak

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Vink het vakje aan.

Prijzen en informatie over vergoedingen vindt u

Hier – Praktisch