Contact en afspraken met Psychologiepraktijk Hildebrand

Om een afspraak te plannen of meer informatie op te vragen kunt u ons mailen op praktijkhildebrand@gmail.com. Omdat wij erg vaak in gesprek zijn op de tijden dat wij werken zijn wij telefonisch alleen op afspraak bereikbaar. Daarvoor mailt u ons met het verzoek u terug te bellen. Wij communiceren ons telefoonnummer met u zodra u bij ons een traject hebt lopen (in de handtekening van onze e-mails). Ons streven is om uw mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Ook hulpverleners/ leerkrachten  zijn welkom om contact  op te nemen voor doorverwijzingen of andere vragen.

Het formulier is tijdelijk buiten gebruik dus u kunt ons nu enkel mailen:  praktijkhildebrand@gmail.com

NB: wij houden ons aan de regels van het RIVM mbt corona, dus voor beide partijen geldt dat zij zich afmelden bij milde klachten die zouden kunnen duiden op corona. Ook vragen wij u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. 

Wachttijden (update 16-12-2021):

  • Voor onderzoek op verwijzing van de huisarts met een vermoeden van DSM-V stoornis hebben wij momenteel meer dan vijf maanden wachttijd waardoor we nu helaas geen aanmeldingen hiervoor kunnen aannemen. Ook niet voor op de wachtlijst. 
  • Voor zelf gefinancierd of door de school gefinancierd onderzoek hebben wij een wachttijd van 1 maand
  • Momenteel hebben wij geen ruimte voor behandelingen. U kunt daarvoor niet aanmelden totdat wij weer ruimte voelen en dit hier zullen delen. We hebben echt een clientenstop en hierover mailen heeft geen zin. 
  • Voor cogmed trainingen hebben wij geen wachttijd
  • Voor inhoudelijke vragen over Knappe Koppies kunt u contact opnemen met kkbijeenkomsten@gmail.com. Het aanmelden hiervoor gaat via de website samenopgroeien.nu 

LET OP: Formulier tijdelijk buiten gebruik! 

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag of verzoek voor het maken van een afspraak

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Vink het vakje aan.

Prijzen en informatie over vergoedingen vindt u

Hier – Praktisch