Contact en afspraken met Psychologiepraktijk Hildebrand

Foto Mirjam

Fotografie: Hans Guldemond

Om een afspraak te plannen of meer informatie op te vragen kunt u een aantal dingen doen. U kunt bellen of e-mailen (zie header bovenin) of onderstaand formulier invullen. Onderstaand formulier komt bij ons binnen als een e-mail en we zullen u dan ook een mail terug sturen en streven er naar dit binnen twee werkdagen te doen. Ook hulpverleners/ leerkrachten  zijn welkom om contact  op te nemen voor doorverwijzingen of andere vragen.

Let op: wij houden ons aan de regels van het RIVM mbt corona. Wij pakken zoveel mogelijk online op via videobellen, waar dit niet goed voelt plannen we gesprekken in de buitenlucht of anders toch op de praktijk met 1,5 meter afstand. In dat laatste geval melden beide partijen zich af bij milde klachten die zouden kunnen duiden op corona en zorgen beide partijen voor goede ontsmetting.

Momenteel hebben wij geen ruimte voor behandelingen. U kunt daarvoor niet aanmelden totdat wij weer ruimte voelen en dit hier zullen delen. Voor onderzoek hebben wij een wachttijd van 3 maanden en kunt u zich aanmelden (laatste update 10-11-2020).

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag of verzoek voor het maken van een afspraak

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Vink het vakje aan.

Prijzen en informatie over vergoedingen vindt u

Hier – Praktisch