Contact en afspraken met Psychologiepraktijk Hildebrand

Om een afspraak te plannen of meer informatie op te vragen kunt u ons mailen op praktijkhildebrand@gmail.com. Omdat wij erg vaak in gesprek zijn op de tijden dat wij werken zijn wij telefonisch alleen op afspraak bereikbaar. Daarvoor mailt u ons met het verzoek u terug te bellen. Wij communiceren ons telefoonnummer met u zodra u bij ons een traject hebt lopen (in de handtekening van onze e-mails). Ons streven is om uw mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Ook hulpverleners/ leerkrachten  zijn welkom om contact  op te nemen voor doorverwijzingen of andere vragen.

Het formulier is tijdelijk buiten gebruik dus u kunt ons nu enkel mailen:  praktijkhildebrand@gmail.com

NB: wij houden ons aan de regels van het RIVM mbt corona, dus voor beide partijen geldt dat zij zich afmelden bij milde klachten die zouden kunnen duiden op corona. Ook vragen wij u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. 

Wachttijden per eind juni 2022

  • Voor breed psychologisch onderzoek hebben wij de wachtlijst moeten sluiten omdat deze te hoog oploopt. U kunt hierover momenteel geen contact met ons opnemen (update eind juni 2022)
  • Voor losstaand zelf gefinancierd of door de school gefinancierd onderzoek hebben wij een wachtlijst en plannen we momenteel in oktober 2022
  • Voor cogmed trainingen hebben wij vanaf het nieuwe schooljaar plek
  • Voor inhoudelijke vragen over Knappe Koppies kunt u contact opnemen met kkbijeenkomsten@gmail.com. Het aanmelden hiervoor gaat via de website samenopgroeien.nu 

LET OP: Formulier tijdelijk buiten gebruik! 

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag of verzoek voor het maken van een afspraak

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Vink het vakje aan.

Prijzen en informatie over vergoedingen vindt u

Hier – Praktisch