Contact en afspraken met Psychologiepraktijk Hildebrand

Foto Mirjam

Fotografie: Hans Guldemond

Om een afspraak te plannen of meer informatie op te vragen kunt u een aantal dingen doen. U kunt bellen of e-mailen (zie header bovenin) of onderstaand formulier invullen. Onderstaand formulier komt bij ons binnen als een e-mail en we zullen u dan ook een mail terug sturen en streven er naar dit binnen twee werkdagen te doen. Ook hulpverleners/ leerkrachten  zijn welkom om contact  op te nemen voor doorverwijzingen of andere vragen.

Let op: wij houden ons aan de regels van het RIVM mbt corona. Wij plannen momenteel tot nader bericht geen nieuwe onderzoeken in. U kunt zich wel alvast bij ons melden voor aanvraag IQ onderzoek of breder onderzoek. U komt dan op onze wachtlijst.
Er is vanwege uitval van onderzoekstrajecten ruimte ontstaan voor online behandeltrajecten. Hiervoor kunt u zich aanmelden. Dit is vooral geschikt voor jongeren (Rianne, Roel en Mirjam) en volwassenen (Mirjam) en voor een ouderbegeleidingscontact (Rianne, Roel en Mirjam). Mirjam heeft begin april meteen plek voor deze trajecten. (update 24-03-2020)

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag of verzoek voor het maken van een afspraak

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Vink het vakje aan.

Prijzen en informatie over vergoedingen vindt u

Hier – Praktisch